Välkommen till bulka.nu

posted in: Uncategorized | 0

Hej och välkommen hit till sajten bulka.nu. Om du ska börja bulka men inte riktigt vet hur det går till har du kommit till rätt sajt.

Här kommer du få tips och information om vad det innebär att bulka och vad du ska undvika för att kunna gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt. Sidan är under uppbyggnad och är det något du saknar får du gärna skicka ett mejl till mig via kontaktformuläret, det uppskattas mycket!

Glöm inte att en bulkperiod ska pågå under lång tid och det är bortkastad tid (och pengar) att försöka gå upp snabbt som attan för att sedan gå ner igen. I alla fall om ditt mål är att bygga muskler under tiden du bulkar. För det är väl därför du bulkar? För att under tiden kunna lyfta tyngre vikter och på så sätt lägga på dig mer muskler. Mitt vanliga tips är att försöka bulka minst 2 månader. Varför? Därför att det tar tid att bygga muskler och du måste ge kroppen många veckor att arbeta på. Har du mot förmodan väldigt bråttom att gå upp i vikt ska du läsa om tipsen på sidan bulka snabbt där teorin är att köra maximalt (på gymmet + mat) i 2 veckor för att sedan göra ett ”uppehåll” några veckor för att sedan börja om igen.

Hoppas du gillar sajten och kom gärna med förslag 🙂

bulkning